bagat inovacija

Šivalni stroji BAGAT z novimi modeli

Šivalni stroji BAGAT z novimi modeli

Blagovna znamka, ki ima slavno zgodovino in je že desetletja sinonim za odličnost na teh področjih, se je vrnila na slovenski trg in njena najnovejša linija nove generacije je ponovno na voljo za nakup!

Bagat – blagovna znamka, ki navdušuje in zadovoljuje šivilje že od leta 1955. Vsi se še spomnimo modelov iz družine Bagat, kot so Slavica, Višnja, Ruža in Jadranka. Skozi svojo slavno zgodovino je Bagat izdelal več kot 20 vrst domačih šivalnih strojev, od katerih je vsak vedno bolj napreden. Bagat šivalni stroji so bili nepogrešljiv del vsakega gospodinjstva, mladenke, ki so se poročile, pa so jih zlasti na podeželju dobivale na primer kot doto. Naše babice in mame so iz njih izdelovale različne kose oblačil, rjuhe, prevleke za blazine in podobno, morda pa ste tudi vi z njimi naredili prve korake v svetu šivanja.

Že od pradavnine so bagatice uporabljale naše babice in mame, mi pa smo odraščali ob njih, ki so se ljubeče usedle za stroj, vbodle nit in se prepustile užitkom. Bagat je v najveličastnejšem obdobju svoje zgodovine zaposloval 3600 delavcev, letno pa je bilo izdelanih okoli 160.000 strojev! S tem je Bagat postal četrti proizvajalec gospodinjskih šivalnih strojev v Evropi in šesti na svetu.

šivalni stroji BAGAT

Želja po ohranitvi in ​​oživitvi te velike blagovne znamke v svetu gospodinjskih šivalnih strojev je spodbudila sodelovanje tehnikov, mehanikov in tujih partnerjev in nastali so novi modeli šivalnih strojev BAGAT, ki se proizvajajo v isti tovarni kot šivalni stroji Singer. Na Hrvaškem trgu lahko sedaj kupite nove modele šivalnih strojev BAGAT!

Glavne značilnosti Bagat šivalnih strojev nove generacije so LED osvetlitev, samodejni podajalnik niti, udobna delovna površina, kovinsko ohišje in številne druge prednosti, ki dvignejo šivalno izkušnjo na povsem novo raven.

Želja po ohranitvi in ​​oživitvi te velike blagovne znamke v svetu gospodinjskih šivalnih strojev je spodbudila sodelovanje tehnikov, mehanikov in tujih partnerjev in nastali so novi modeli šivalnih strojev BAGAT, ki se proizvajajo v isti tovarni kot šivalni stroji Singer. Na Slovenskem trgu lahko sedaj kupite nove modele šivalnih strojev BAGAT!

Glavne značilnosti Bagat šivalnih strojev nove generacije so LED osvetlitev, samodejni podajalnik niti, udobna delovna površina, kovinsko ohišje in številne druge prednosti, ki dvignejo šivalno izkušnjo na povsem novo raven.

BAGAT CIK CAK 

Šivalni stroj Bagat CIK CAK je preprost in intuitiven za uporabo. Šivalni stroj Bagat CIK CAK s 10 različnimi vbodi, uporabo hitro menjavnih tačk, avtomatskim podajanjem sukanca, možnostjo obratnega šivanja, enostavno izbiro vbodov in možnostjo šivanja z dvojno iglo. Stroj naredi 4-stopenjsko avtomatsko gumbnico (4-stopenjska gumbnica), vgrajen samodejni podajalnik niti in kar 11 različnih pozicij igle. Nastavljiva dolžina šiva je 4 milimetre, nastavljiva širina cik-cak šiva pa 5 milimetrov. Stroj ima seveda vgrajeno tudi LED osvetlitev delovne površine, možno pa je šivanje nazaj in šivanje z dvojno iglo. Stroj vsebuje elektronski pedal, motor pa je močan in varčen s hitro menjavo šivalnih tačk.

Šivalni stroj Bagat CIK CAK vam ponuja udobno velikost šivalnega prostora na desni strani igle. Vbodno ploščo enostavno odstranite, medtem pa očistite okolico kovinskega prijemala, igle in transportnih zob. Vse šivalne tačke so enostavno in hitro zamenljive. S pritiskom na ročico na zadnji strani držala tačke lahko enostavno odstranite in namestite novo tačko. Možno je šivanje tudi z dvojno iglo, če jo potrebujete.

Ne zamudite: Predstavitev stroja BAGAT CIK CAK bo v sredo 24.8.2021 ob 18.30 uri – https://www.facebook.com/events/5714669011911218?ref=newsfeed

BAGAT Jantar

 

Šivalni stroj Bagat Jantar je preprost in intuitiven za uporabo. Rumena je barva energije, sonca, intelekta in lahkotnosti. Stroj smo poimenovali po kamnu Jantar, ki simbolizira uspeh. Šivalni stroj Bagat Jantar s 17 različnimi vbodi, uporabo hitro menjavnih tačk, avtomatskim podajanjem sukanca, možnostjo obratnega šivanja, enostavno izbiro vbodov in možnostjo šivanja z dvojno iglo. Ta šivalni stroj vam omogoča ustvarjanje okrasnih šivov in overlock šivov. Stroj lahko izdela 4-stopenjsko avtomatsko gumbnico (4-stopenjska gumbnica), vgrajen samodejni podajalnik niti in kar 11 različnih pozicij igle. Nastavljiva dolžina šiva je 4 milimetre, nastavljiva širina cik-cak šiva pa 5 milimetrov. Stroj ima seveda vgrajeno tudi LED osvetlitev delovne površine, možno pa je šivanje nazaj in šivanje z dvojno iglo. Stroj vsebuje elektronski pedal, motor pa je močan in varčen s hitro menjavo šivalnih tačk.

Šivalni stroj Bagat Jantar vam ponuja udobno velikost šivalnega prostora na desni strani igle. Vbodno ploščo enostavno odstranite, medtem pa očistite okolico kovinskega prijemala, igle in transportnih zob. Vse šivalne tačke so enostavno in hitro zamenljive. S pritiskom na ročico na zadnji strani držala tačke lahko enostavno odstranite in namestite novo tačko. Možno je šivanje tudi z dvojno iglo, če jo potrebujete.

BAGAT Safir

Šivalni stroj Bagat Safir je napreden in ponuja širok izbor šivov. Modra barva je simbol miru in sprostitve v naravi. Predstavlja harmonijo, nebo in vodo. Stroj smo poimenovali po kamnu safirju, ki je simbol moči in kreativnosti. Šivalni stroj Bagat Jantar s 34 različnimi šivi, uporabo hitro menjavnih tačk, avtomatskim vdevanjem sukanca, možnostjo obratnega šivanja, enostavno izbiro vbodov in možnost šivanja z dvojno iglo.

Šivalni stroj Bagat Safir združuje vse, kar potrebujete za hitro in kakovostno šivanje. Idealen je za krajšanje hlač (tudi kavbojk), šivanje zaves, zapenjanje dresov, šivanje otroških oddelkov in podobno. Stroj vam bo zelo dobro služil tudi, ko boste šivali več plasti blaga. Pustite domišljiji prosto pot s šivalnimi stroji Bagat. Opremljena je s 34 različnimi vbodi, ki vključujejo: ravni vbod – sredinski položaj, ravni vbod v desni položaj, ravne ojačane vbode, različne cik-cak vbode, ojačan cik-cak, več različnih vbodov iz elastičnega materiala / elastičnih vbodov, slepi vbod, okrasni itd. – imenovani overlock šivi. S strojem Bagat Jantar lahko v 4 korakih zašijete tudi gumbnico. Šive enostavno izbirate z velikimi šivi, označenimi z gumbom.

BAGAT Pro Step

Najnaprednejši računalniško voden šivalni stroj iz družine BAGAT je Pro Step, ki bo s svojimi odlikami pripomogel, da boste s svojimi idejami še bolj ustvarjalni! Primeren tako za začetnice, kot za izkušene hobi šivilje, ki želijo od stroja nekaj več! Je enostaven za upravljanje, zanesljiv in se odlično obnese tako pri šivanju osnovnih stvari, kot tudi raztegljivih in debelejših materialov.

Kakovost šiva je izredno natančna in šivi na debelih, tankih ali celo elastičnih tkaninah niso problem. Zahvaljujoč transportnemu sistemu STS  s sedmimi zobci, ki se lahko tudi umakne navzdol s pomočjo drsnika na zadnji strani stroja, je možno prostoročno šivanje, krpanje ali prostoročno vezenje. S pritiskom na gumb za funkcijo Pozicija igle gor/dol si boste oljašali šivanje, ko bo potrebno obrniti/zasukati  blago in šivati naprej.

Bagat Pro Step vas bo navdušil s svojo nastavljivo hitrostjo – do 1000 vbodov na minuto. Ob tem pa bo neverjetno tih in seveda stabilen! Tako boste na prvi pogled prepoznali lastnosti, ki jih imajo sicer le dražji šivalni stroji. Naj torej šivanje s tem strojem postane čista zabava.

Avtomatska enostopenjska gumbnica za hitro in enostavno izdelavo profesionalnih gumbnic.

S šivalnim strojem Bagat Pro Step boste brez težav naredili različne vrste gumbnic. Za šivanje gumbnic vam ni potrebno dvigovati igle ali spreminjati nastavitev. Vaš šivalni stroj bo samodejno uredil vse štiri korake in poskrbel, da bodo vse gumbnice enake in brezhibne.