bagat-pro

Razvijte svoj edinstven slog s šivalnimi stroji BAGAT

Razvijte svoj edinstven slog s šivalnimi stroji BAGAT

V današnji družbi se nosi široka paleta stilov, modne brvi pa so polne različnih eksotičnih in osupljivih oblek. Vintage moda je pomemben navdih za trende stoletja. Veliko retro modelov je klasičnih, kar pomeni, da prestanejo preizkus časa. Zato oblikovalci pogosto na modne piste prinašajo vintage stile in jih prilagajajo trenutnemu času, ti stili pa se na modni sceni spreminjajo, čeprav časa, ki ga preživijo v trendu, ni mogoče določiti.

Skozi večino zgodovine so si ljudje sami šivali oblačila in šivanje je bila ljubezen, ki se je prenašala iz roda v rod. Danes je šivanje postalo veščina, ki jo obvladajo le redki. Naše babice in mame so s šivalnimi stroji Bagat šivale ali popravljale kakšen kos oblačila, mi pa smo odraščali ob njih, kako se ljubeče usedejo za stroj, vdejo nit in se prepustijo užitkom.

Veščina šivanja ima veliko prednosti. Če se odločite preizkusiti v šivanju, ne samo, da boste lahko razvili svoj edinstven slog in sešili obleko, ki ste si jo vedno želeli, ampak tudi nikjer v trgovinah niste našli kroja, ki bi vam popolnoma pristajal, vendar boste tudi prihranili denar. Šivanje po meri je običajno zelo drago, dobri krojači pa so pogosto zasuti z delom, zato je treba na želeno obleko dolgo čakati … Ni vam več treba zapravljati denarja za klasična krajšanja in drobne predelave. Vse to in še veliko več bi lahko naredili sami. Trendi oblačenja so vedno bili in vedno bodo neomejeni, vaš lasten šivalni stroj pa vam bo dal obilico stilskih izbir.

Šivalni stroji Bagat so odlična izbira za vaš prvi šivalni stroj, od nedavnega pa jih lahko kupite tudi na slovenskem trgu!

620 x 417 BAGAT CIK CAK -

BAGAT CIK CAK

BAGAT CIK CAK je nov model elektromehanskega šivalnega stroja, v katerega se bodo kupci preprosto zaljubili.

Stroj lahko šiva elastične materiale, pletenine in številne druge materiale, tudi debele materiale, kot so jeans, usnje in umetno usnje. Z 9 najbolj uporabljanimi šivalnimi programi bo BAGAT CIK CAK postal nepogrešljiv spremljevalec v vašem gospodinjstvu. Trdna in stabilna kovinska notranjost zmanjšuje tresljaje tudi pri dolgem delu in visokih hitrostih šivanja. Zmogljiv in varčen motor omogoča natančno šivanje tudi pri debelih, večslojnih ali elastičnih materialih.

Jantar B -

BAGAT JANTAR

Šivalni stroj Bagat Jantar je preprost in intuitiven za uporabo. Rumena je barva energije, sonca, intelekta in lahkotnosti. Bagat Jantar je šivalni stroj s 17 različnimi vbodi, uporabo hitromenljivih tačk, avtomatskim podajanjem sukanca, možnostjo obratnega šivanja, enostavno izbiro vbodov in možnostjo šivanja z dvojno iglo. Ta šivalni stroj vam omogoča ustvarjanje okrasnih šivov in overlock šivov. Strojček vsebuje 4-stopenjsko avtomatsko gumbnico (4-stopenjska gumbnica), vgrajen samodejni podajalnik niti in kar 11 različnih pozicij igle. Nastavljiva dolžina šiva je 4 milimetre, nastavljiva širina cik-cak šiva pa 5 milimetrov. Stroj ima seveda vgrajeno tudi LED osvetlitev delovne površine, možno pa je šivanje nazaj in šivanje z dvojno iglo. Stroj vsebuje elektronski nožni pedal, motor pa je močan in varčen s hitro menjavo šivalnih tačk.

Šivalni stroj Bagat Jantar vam ponuja udoben prostor za šivanje na desni strani igle. Vbodno ploščo enostavno odstranite, medtem pa očistite okolico kovinskega prijemala, igle in transportnih zob. Vse šivalne tačke so enostavno in hitro zamenljive. S pritiskom na ročico na zadnji strani držala tačke lahko enostavno odstranite in namestite novo tačko. Možno je šivanje tudi z dvojno iglo, če jo potrebujete.

Safir A1 -

BAGAT SAFIR

Šivalni stroj Bagat Safir je napreden in ponuja širok izbor šivov.

Bagat Safir šivalni stroj s 34 različnimi vbodi, uporabo hitromenljivih tačk, avtomatskim podajanjem sukanca, možnostjo obratnega šivanja, enostavno izbiro vbodov in možnostjo šivanja z dvojno iglo.

Šivalni stroj Bagat Safir združuje vse, kar potrebujete za hitro in kakovostno šivanje. Idealen je za krajšanje hlač (tudi kavbojk), šivanje zaves, zapenjanje dresov, šivanje različnih oblek in kostimov. Stroj vam bo zelo dobro služil tudi, ko boste šivali več plasti blaga. Pustite domišljiji prosto pot s šivalnimi stroji Bagat. Opremljen je s 34 različnimi vbodi, ki vključujejo: ravni vbod – sredinski položaj, ravni vbod v desni položaj, ravne okrepljene vbode, različne cik-cak vbode, ojačan cik-cak, več različnih vbodov iz elastičnega materiala / elastičnih vbodov, slepi vbod, okrasni itd. – imenovani overlock šivi. S strojem Bagat Safir lahko v 4 korakih zašijete tudi gumbnico. Šive enostavno izbirate z velikimi šivi, označenimi z gumbom.

bagat pro -

Prav tako ima BAGAT v svojem asortimanu še računalniško voden šivalni stroj BAGAT Pro Step, mehanski stroj BAGAT Danica in overlock stroj BAGAT Pro Lock 1000.

Poglejte celotno ponudbo šivalnih strojev BAGAT.