sivalni stroji nasmeh

V svetu šivanja

V svetu šivanja

www.sivalni-stroji.si – podajte se v čudovit svet ustvarjanja je naš moto že skoraj 6 let.

Vse skupaj se je začelo leta 2015, ko smo začeli s prodajo gospodinjskih šivalnih strojev. V teh letih smo bili prisotni na veliko sejmih po Sloveniji, kjer ste lahko občudovali najnovejše šivalne stroje, overlock, coverlock in šivalno-vezilne stroje.

Sedaj smo zastopniki za najboljše svetovne blagovne znamke:

SINGER – Od leta 1851 je SINGER® ena vodilnih blagovnih znamk potrošniških in obrtnih šivalnih strojev ter ena najbolj zaupanja vrednih in prepoznavnih blagovnih znamk na svetu. SINGER® ima dolgo zgodovino šivalnih inovacij, saj je izdelal prvi prenosni šivalni stroj na svetu, prvi cik-cak šivalni stroj in prvi elektronski šivalni stroj. S izdelavo preprostih in enostavnih strojev je SINGER® ljudem po vsem svetu predstavil šiviljsko obrt.

Husqvarna Viking – Šivalni stroji HUSQVARNA VIKING® premium se izdelujejo s svetovno znanim švedskim inženiringom od leta 1872 in na trg že več kot 140 let prinašajo nove šivalne novosti. Šivalni stroji HUSQVARNA VIKING® pomagajo šiviljam preiti na naslednjo stopnjo usposobljenosti, saj navdušencem šivanja ponujajo neomejene možnosti, s katerimi bodo šivali celo življenje.

Pfaff – Šivalni stroji PFAFF® so s slavno zgodovino vrhunskega oblikovanja in inženiringa vrhunski in precizni stroji na svetu, kateri si želijo šivilje po vsem svetu. Blagovna znamka PFAFF® ima več kot 150-letno šiviljsko dediščino, ki ustvarja ozračje za nadaljnji razvoj in oblikovanje visokokakovostnih šivalnih in vezilnih strojev.

Bagat – blagovna znamka, ki že od leta 1955 razveseljuje in zadovoljuje šivilje. Vsi se še spomnimo modelov iz družine Bagat kot so Slavica, Višnja, Ruža in Jadranka. Uporabljale so jih že naše babice in mame, morda pa ste prve korake v svet šivanja začeli z njimi tudi vi.

Zastopniki smo tudi za blagovne znamke Gritzner, Carina, Minerva,…

 

V kolikor želite kupiti nov šivalni stroj oziroma bi želeli postati naš poslovni partner lahko opravite nakup na:

www.sivalni-stroji.si ali nam pišite na mail: info@sivalni-stroji.si 

– kjer so šivalni stroji doma!