WEB_RETAILER_AWARD_PROMO_SLO

Spletni trgovec leta 2020

Spletni trgovec leta 2020

Spletni trgovec leta je največje tekmovanje spletnih trgovcev v regiji, ki se v Sloveniji odvija že osmo leto zapored. Vsako leto, na tekmovanju sodelujejo vsi ugledni spletni trgovci. Zaključi se s podelitvijo nagrad na konferenci Ecommerce Day.

Že tradicionalno tretje leto se tudi naša spletna stran www.sivalni-stroji.si uvršča med najboljše spletne strani v Sloveniji.

Po oceni kupcev pa sodi med najboljše strani.

Tako smo tudi letos v izboru za najboljšega spletnega trgovca.

Tudi vi lahko sodelujete in nam pomagate s kratko anketo, katero najdete na spodnji povezavi:

klikni za anketo: Spletni trgovec leta 2020

Veseli nas, da nam boste z vašim mnenjem pomagali izbrati najboljše spletne trgovce leta 2020! S tem pomembno prispevate k večji varnosti in kakovosti spletnega nakupovanja v Sloveniji.

Prosimo, da pri izpolnjevanju vprašalnika upoštevate, da ne ocenjujete izkušnje s spletnim nakupovanjem na splošno, temveč vaše zadovoljstvo z izbrano spletno trgovino, ki se poteguje za naziv WEB RETAILER AWARD 2020.

 

Povzetek lanskoletnega tekmovanja za spletnega trgovca leta 2019:

PODELITEV NAGRAD ZA NAJVEČJE TEKMOVANJE SPLETNIH TRGOVCEV V REGIJI!

V preteklih mesecih je potekalo največje tekmovanje spletnih trgovcev v regiji. Tokrat smo podrli rekord, saj se je na tekmovanje prijavilo kar 266 trgovcev! 

Gre za največje tekmovanje v regiji, ki se v Sloveniji odvija že osmo leto zapored in v njem vsako leto sodelujejo ter tekmujejo vsi vplivni spletni trgovci. Zaključi se s podelitvijo nagrad na konferenci Ecommerce Day, 14. novembra 2019.

Bodite del neverjetnega spektakla in nikar ne zamudite razglasitve zmagovalcev ter podelitve prestižnih nagrad, ki bo potekala na konferenci Ecommerce Day 2019 na Gospodarskem razstavišču, v Ljubljani.

Za obiskovalce dogodka smo pripravili prav posebne nagrade!