image (4)

Soba za šivanje – prostor za šivanje

Soba za šivanje – prostor za šivanje

Pametni prostor za šivanje

Ustvarite tako imenovani “trikotnik delovnega prostora”, kjer naj bo miza za rezanje, likalno desko in šivalo mizo s šivalnim strojem in overlockom, tako izboljšate učinkovitost, ko delate na projektu. Sobo si prilagodite s policami, košarami in kavlji, katere lahko prilagodite glede na potrebe. Ustvarite si prijeten prostor za sedenje, kjer se lahko sprostite in delate na projektih šivanja in ustvarjanja.

Sanjska šivalna omara

Prav tako lahko že obstoječe omare, katere imate spremenite v shrambo za vaše šivalne projekte in v njih shranite blago, sukance,…

Pobarvajte eno steno oz. prilepite s folijo na katero lahko pišete

Vse informacije o trenutnih projektih lahko zapišete na steno (nič več ostankov papirja) in zalepite projekte v teku. Bonus: Uporabite ostanke blaga kot radirko!

Skladiščno delovni prostor

Uporabite zabojnike za zlaganje, kateri tvorijo delovno površino z veliko mesti za odlaganje dodatnih strojev, zalog blaga in drugih šivalnih pripomočkov. Izkoristite navpični prostor tako, da shranite sukanec na stojalo za obešanje, obesite dela v procesu na oblikovalsko steno in razstavite najljubša umetniška dela za osebno noto.

Stare komode

Ponovno premislite o starinskih najdbah in odpadkih, da ustvarite izvirne organizatorje, ki lahko združijo vse vaše spretne stvari. Z barvo in nekaj drugimi modifikacijami stara komoda dela čudeže v hobi prostoru. Majhni predali in škatle nadomeščajo zgornje predale in tako omogočajo enostavno prenašanje.

Elegantna šivalnica

Dobro organiziran delovni prostor pomeni manj časa za iskanje in več časa za šivanje. Ne glede na to, ali imate namensko šivalno sobo ali ste nameščeni v omari sobe za goste ali kotu družinske sobe, boste našli nekaj, kar bo ustrezalo vašemu slogu in prostoru. 

Izvlečna shramba

Priročna izvlečna polica v spodnjem predelu omare omogoča dostop do šivalnega stroja in šiviljskega pribora, vendar izven pogleda. Zloženi beli zaboji in odstranljivi kavlji na zadnji strani vrat omare dodatno povečajo notranji prostor.

No upajmo, da ste dobili kakšno idejo za vašo šivalno sobo in si jo uspete ustvariti po vaših željah v letu 2022!