image-4

Soba za šivanje – prostor za šivanje

Soba za šivanje – prostor za šivanje

Pametni prostor za šivanje

Ustvarite tako imenovani “trikotnik delovnega prostora”, kjer naj bo miza za rezanje, likalno desko in šivalo mizo s šivalnim strojem in overlockom, tako izboljšate učinkovitost, ko delate na projektu. Sobo si prilagodite s policami, košarami in kavlji, katere lahko prilagodite glede na potrebe. Ustvarite si prijeten prostor za sedenje, kjer se lahko sprostite in delate na projektih šivanja in ustvarjanja.

image - 1

Sanjska šivalna omara

Prav tako lahko že obstoječe omare, katere imate spremenite v shrambo za vaše šivalne projekte in v njih shranite blago, sukance,…

image 2 - 5

Pobarvajte eno steno oz. prilepite s folijo na katero lahko pišete

Vse informacije o trenutnih projektih lahko zapišete na steno (nič več ostankov papirja) in zalepite projekte v teku. Bonus: Uporabite ostanke blaga kot radirko!

image 3 - 7

Skladiščno delovni prostor

Uporabite zabojnike za zlaganje, kateri tvorijo delovno površino z veliko mesti za odlaganje dodatnih strojev, zalog blaga in drugih šivalnih pripomočkov. Izkoristite navpični prostor tako, da shranite sukanec na stojalo za obešanje, obesite dela v procesu na oblikovalsko steno in razstavite najljubša umetniška dela za osebno noto.

image 4 - 9

Stare komode

Ponovno premislite o starinskih najdbah in odpadkih, da ustvarite izvirne organizatorje, ki lahko združijo vse vaše spretne stvari. Z barvo in nekaj drugimi modifikacijami stara komoda dela čudeže v hobi prostoru. Majhni predali in škatle nadomeščajo zgornje predale in tako omogočajo enostavno prenašanje.

image 5 - 11

Elegantna šivalnica

Dobro organiziran delovni prostor pomeni manj časa za iskanje in več časa za šivanje. Ne glede na to, ali imate namensko šivalno sobo ali ste nameščeni v omari sobe za goste ali kotu družinske sobe, boste našli nekaj, kar bo ustrezalo vašemu slogu in prostoru. 

image 6 - 13

Izvlečna shramba

Priročna izvlečna polica v spodnjem predelu omare omogoča dostop do šivalnega stroja in šiviljskega pribora, vendar izven pogleda. Zloženi beli zaboji in odstranljivi kavlji na zadnji strani vrat omare dodatno povečajo notranji prostor.

image 7 - 15

No upajmo, da ste dobili kakšno idejo za vašo šivalno sobo in si jo uspete ustvariti po vaših željah v letu 2022!