Elegantna obleka z vezenino

Elegantna obleka z vezenino

ELEGANTNA OBLEKA Z VEZENINO

Elegantna obleka z vezenino s katero boste brez dvoma izstopale, v gledališču, na večernem zmenku ali tudi v službi! Tukaj najdete predlog za izdelavo elegantne obleke z vezenino, narejeno s šivalno-vezilnimi stroji Husqvarna Viking Designer – Jade 35 ali Topaz 25. Čudovito stilsko vezenje v pasu na sicer preprosti obleki pritegne pogled in vzbudi občudovanje. To brezčasno obleko lahko sešijete in ustvarite sami! Vse, kar morate storiti, je, da sledite spodnjim navodilom.

Osnovni kroj za tole obleko najdete na www.burdastyle.com, Gledališka obleka 11/2012 . Le da boste vi naredili rokave dolžine ¾ in vratni ladijski izrez.

Zašijte všitke nad pasom in na krilu, preden boste na tkanino vezli kombinirane motive (pri Husqvarna Designer Jade 35 izberete motive št.: 43, 44 in 45; pri Husqvarna Designer Topaz 25 izberete motive št.: 48, 49, 50). Po potrebi lahko prilagodite velikost motivov s programsko opremo Embroidery Intro PC.

Natisnite predloge oblikovanja vezenja predhodno na papir, da boste bolje videli, kako lahko vezenje postavite na tkanino.

Obleka postane še posebej profesionalna s skrito zadrgo na hrbtu. V pomoč vam bo tačka za šivanje skrite zadrge.

Vratni izrez obrobite s paspulo, ki jo lažje prišijete s pomočjo tačke za šivanje paspul.

Obleko šivajte v skladu z navodili za šivanje pri kroju.