elegantna-obleka-z-vezenino

Elegantna obleka z vezenino

ELEGANTNA OBLEKA Z VEZENINO

Elegantna obleka z vezenino s katero boste brez dvoma izstopale, v gledališču, na večernem zmenku ali tudi v službi! Tukaj najdete predlog za izdelavo elegantne obleke z vezenino, narejeno s šivalno-vezilnimi stroji Husqvarna Viking Designer – Jade 35 ali Topaz 25. Čudovito stilsko vezenje v pasu na sicer preprosti obleki pritegne pogled in vzbudi občudovanje. To brezčasno obleko lahko sešijete in ustvarite sami! Vse, kar morate storiti, je, da sledite spodnjim navodilom.

Elegantna obleka z vezenino - 1

Osnovni kroj za tole obleko najdete na www.burdastyle.com, Gledališka obleka 11/2012 . Le da boste vi naredili rokave dolžine ¾ in vratni ladijski izrez.

Zašijte všitke nad pasom in na krilu, preden boste na tkanino vezli kombinirane motive (pri Husqvarna Designer Jade 35 izberete motive št.: 43, 44 in 45; pri Husqvarna Designer Topaz 25 izberete motive št.: 48, 49, 50). Po potrebi lahko prilagodite velikost motivov s programsko opremo Embroidery Intro PC.

Natisnite predloge oblikovanja vezenja predhodno na papir, da boste bolje videli, kako lahko vezenje postavite na tkanino.

Obleka postane še posebej profesionalna s skrito zadrgo na hrbtu. V pomoč vam bo tačka za šivanje skrite zadrge.

Vratni izrez obrobite s paspulo, ki jo lažje prišijete s pomočjo tačke za šivanje paspul.

Obleko šivajte v skladu z navodili za šivanje pri kroju.

husqvarna 2 - 3Husqvarna Viking Designer Topaz 25 - 5