essentials-window

Vezilni programi

Vezilni programi

Vezenje predstavlja najboljši način, da svoje izdelke dodatno popestrite. Vezenje je nadgradnja vaših sposobnosti šivanja.

Večina vezilnih strojev ima že naloženih kar nekaj vezilnih motivov. To pomeni, da vam ni treba prenesti ali vstaviti svojih modelov, ampak preprosto izbrati tistega, ki vam je najbolj všeč. Če ste se odločili namestiti programsko opremo za vezenje, vendar ne veste, katera je najboljša, preberite nadaljevanje.

Seveda je najboljša original programska oprema, saj je prilagojena na vezilni stroj. Primer: vezilni stroji Pfaff – uporabimo Pfaff embrodeiry vezilni program.

Pomembno je, da če želite ustvarjati svoje motive, kupite najboljše programsko opremo. Tako je najbolje, da uporabite oz. kupite original programsko opremo.

Seveda pa nam to finance vedno ne dopuščajo, zato smo vam v tem prispevku pripravili tudi cenovno ugodno programsko opremo. Predstavili vam bomo programsko opremo, katera bo prinesla najboljše rezultate za razumno ceno.

Obstajajo pa tudi brezplačne različice, če pa se želite naučiti, ali so varne za namestitev in delovanje, bodite pozorni. Pripravili smo najboljši vodnik za nakup programske opreme za vezenje in pregledali nekatere najboljše, ki so cenovno ugodni in učinkoviti vezilni programi.

Embird – vezilni program

Ne glede na to, ali je vaša primarna programska oprema za vezenje ali dodatno orodje za vsakodnevno delo, je Embird cenovno dostopna rešitev, ki jo morate imeti. Medsebojno povežite področja vezenja z Embirdjevo podporo za več kot 70 formatov datotek za vezenje in 20 domačih in industrijskih blagovnih znamk za vezilne stroje. Raziščite naša zmogljiva orodja za ustvarjalne vzorce vezenja, digitalizirajte, uredite, prilagodite, pretvorite, napišite črke. Začnite digitalizirati svoje vzorce vezenja še danes!

Program si lahko brezplačno prenesete in ga tudi 30 dni brezplačno preizkusite. Cena: 149 $ (135 eur). Prav tako je možno dokupiti razne plug-in razširitve.

Obiščite: https://www.embird.net/

EmbroideryWare

Želite ustvariti svoj design na vezeninah, vendar si ne morete privoščiti neverjetno drage programske opreme za digitalizacijo vezenin? Poskusite  EmbroideryWare. Stane samo 89,95 $ (80,00 eur) in je zelo enostaven za uporabo. Plus vključuje 15 profesionalno digitaliziranih pisemskih črk, ki se lepo vezejo.

Zakaj je EmbroideryWare tako drugačen od ostalih?  Če lahko narišete, lahko ustvarite vezenje. EmbroideryWare lahko počne kar koli, kar lahko sanjate. Opravlja vse standardne stvari, ki jih pričakujete od programa za digitalizacijo vezenin, satenov, polnila, rezalnikov, aplikacij, vzorcev šivov, motivov, črk itd., Vendar na preprost način.

EmbroideryWare uporablja tehniko, imenovano ročna digitalizacija. Ročno digitaliziranje je edini način za ustvarjanje dobrih modelov. Včasih jo imenujem digitalizacija svobode. Tako je zabavno. Alternativna metoda, avtomatska digitalizacija, znana tudi kot umetnost za šivanje, ustvarja slabe modele in veliko frustracij takšen program je npr.: Janome Digitizer – programske opreme za digitalizacijo vezenin se je težko naučiti, vendar pa se z aplikacijo EmbroideryWare hitro naučite. Večina uporabnikov se nauči digitalizirati v približno tednu dni.

Program si lahko brezplačno prenesete in ga preizkusite 30 dni: https://www.embroiderywaresoftware.com/

SewArt Embroidery Digitizer – vezilni programi

SewArt (SA) je digitalizator za vezenje za pretvorbo slikovnih datotek (* .jpg / *. png, itd.), Vektorskih slik (* .svg, * .emf) in izrezkov v formate za vezenje. Na voljo so orodja za obdelavo slik in čarovnik za postopno izdelavo slike, ki je primerna za izdelavo visokokakovostnih šivov za vezenje. Cena 75 $ – 67 eur.  30 dnevna brezplačna uporaba. Prenesi: http://sandscomputing.com/products-shop/sewart-embroidery-digitizer/

SewWhat-Pro Embroidery Editor

SewWhat-Pro (SWP) je programska oprema za pregledovanje, urejanje in pretvarjanje datotek za vezenje za različne proizvajalce. Vključuje različne funkcije integriranega upravljanja projekta.  Cena 65 $ – 58 eur. Povezava: http://sandscomputing.com/products-shop/sewwhatpro-embroidery-editor/

Embrilliance Essentials

Verjamemo, da vsak, kateri bi rad tudi vezel potrebuje osnovna orodja za pregledovanje, upravljanje in prilagajanje modelov vezenin. Ta orodja morajo biti enostavna in zabavna za uporabo, ne pa prezahtevna in da na koncu obupamo. Programska oprema za vezenje mora biti enostavna, zabavna in uporabna.

Cena: 139 $ – 124 eur.

Spletna stran: https://embrilliance.com/embrilliance-essentials

Nakup: https://embrilliance.com/store/

Zaključek: vsekakor pa je vedno najboljše uporabljati original vezilne programe skupaj s vezilnim strojem istega proizvajalca. Res je, da so dražji a so prilagojeni na vezilni stroj in dajejo najboljše rezultate.