izdelava torbice

Izdelava torbe

Izdelava torbe

Izdelava torbic, nakupovalnih, fitnes in nahrbtnikov.

Pri izdelavi moramo biti pozorne na material ta naj bo bolj kompakten- čvrst Tako bo ta imela polno obliko. Priporočljivo je na tkanino z likalnikom nalepiti centelin ali posebno črno medvlogo, ki dodatno učvrsti tkanino.

Torbico lahko domiselno sestavimo iz različnih kosov blaga, ki so nam ostali, tako se bo torbica dobro skladala z našimi sešitimi oblačili.

Najbolj enostavno je izdelati nakupovalno torbico, katera vam ne bo vzela veliko časa. Prav tako boš s takšno torbico v trendu, saj je ekološka in za večkratno uporabo. Lahko jo sešiješ iz ostankov blaga ali pa jo, če imaš šivalno-vezilni stroj dodatno okrasiš s kašno lepo in unikatno vezenino.

Prenesi brezplačen kroj za izdelavo torbe: nakupovalna torba

Seveda nismo pozabili na priljubljene fitnes nahrbtnike, katere verjetno pozna že vsaka. Enostaven za izdelavo in zelo praktičen.

Prenesi brezplačen kroj: fitnes nahrbtnik

Prav tako ženske potrebujemo tudi žensko torbico, katero nosimo v službo.  Izbrali smo praktično torbico, katera ni pretežka za izdelavo in jo lahko naredimo s gospodinjskim šivalnim strojem.

Prenesi brezplačen kroj za izdelavo torbe: ženska torbica

Za vse kateri pa radi potujete na morje in svoje počitnice preživljate ob plaži, ne sme manjkati torba za na plažo. Te torbe so velike, da imajo dovolj prostora tudi za brisače, sončne kreme, vodo in ostale stvari, katere potrebujemo.

Prenesi brezplačen kroj: torba za na plažo

V kolikor pa radi ustvarjate torbice pa najdete tukaj veliko brezplačnih krojev za vse vrste torbic: povezava do brezplačnih krojev za torbice.

Želimo vam veliko ustvarjalnih uric. Vsekakor bomo veseli tudi če nam pošljete sliko vaše torbice na naš mail: info@sivalni-stroji.si

Z vašim dovoljenjem ga bomo objavili na naši Facebook strani: FB šivalni-stroji