SULKY PAPER SOLVY

12,90 

SULKY PAPER SOLVY, uporaben kot stabilizator, podloga ali kot topper, za tiskanje in prenos motivov vezenja iz vašega računalnika in vezenje!

Na zalogi

Opis

SULKY PAPER SOLVY

Uporaba stabilizatorja Sulky Paper Solvy velikosti lista 21,6cm x 28cm, je odličen način za uporabo/tiskanje dizajnov neposredno iz vašega računalnika in prenos motivov ali kot podloga za vezenje! Enostavno natisnite ali narišite dizajn/motiv na Paper Solvy in ga nato operite/sperite, ko zašijete oziroma zvezete svoj izbrani motiv.

paper solvy 2 - 1

Uporabite kot osnovo, podlago za vezenje ali topper. Papir Solvy je primeren za uporabo v kopirnih strojih, brizgalnih ali mehurčastih tiskalnikih. To je popoln papir za papirnate podloge!

Papir Solvy ne lepi igel, je nestrupen in biorazgradljiv. Dizajne/motive lahko prenašate/kopirate s svinčniki, permanentnimi flomastri oziroma markerji ali ali s toplotnim prenosom/transferjem z uporabo Sulky Iron-On Transfer Pisalom. Vsi stabilizatorji Sulky so brez kislin in svinca.

paper solvy - 3

Blagovna znamka: Paper Solvy
Barva: Bela
Številka barve: 2
Teža/debelina: srednja
Trajno ali začasno: Začasno
Metoda odstranjevanja: izpiranje

Vsebina pakiranja: 12 listov/21,6cm x 28cm

sulky paper solvy - 5

Namigi:

Ker so vsi vodotopni stabilizatorji Sulky izdelani iz netkanih materialov, se ne raztezajo v nobeno smer.

Paper Solvy se v vodi raztopi v približno 10 sekundah. Prenesite predloge z risanjem, kopiranjem, risanjem ali tiskanjem. Če so šablone večje od enega lista Paier Solvy, lahko več listov zlepimo skupaj s KK 2000 (začasno lepilo v spreju). Papir Solvy med likanjem rahlo porjavi. Ta sprememba barve ne vpliva na topnost.
Če je predloga natisnjena na papir Solvy z brizgalnim tiskalnikom, se prepričajte, da je črnilo vodoodporno. Priporočamo poskusni odtis, šivanje in pranje.

Ker ima Paper Solvy dejansko sestavino lesne kaše, jo je treba temeljito sprati, ko jo prvič namočite. Prepričajte se, da ne ostane noben delček in da je izginilo res vse, kajti vse, kar ostane, je lahko lesna celuloza in jo bo zelo težko odstraniti, ko bo vodotopna komponenta izginila. Iz tega razloga ni priporočljiv kot topper ali za delo s prostim gibanjem/prostoročnim vezenjem/šivanjem, razen če delate samo zelo enakomerne, podolgovate, strojno podajane ravne šive.
Za vaše udobje pri fotokopiranju je na voljo v listih velikosti 21,6cm x 28cm.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SULKY PAPER SOLVY”