SewArt Embroidery Digitizer

99,00 

ali
Hitro in enostavno obročno plačilo
Od 18,12 
Vaš mesečni obrok
Obročni izračun
Enostavni nakupi na obroke
Želim, da bi bil moj obrok čim nižji
6 x 18,12 
Poplačati se želim čim prej
3 x 35,84 
Želim izbrati svoje obroke
6 x 18,12 

Leanpay omogoča enostavno nakupovanje na obroke prek spleta. Za plačilo na obroke v košarici izberite Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroška ocene tveganja.

Opis

SewArt Embroidery Digitizer

sewart embroidery digitizer - 1

SewArt (SA) je digitalizator za vezenje in pretvarjanje datotek rastrskih slik (* .jpg / *. Png itd.), Vektorske slike (* .svg, * .emf) in izrezke v formate datotek za vezenje. Na voljo so orodja za obdelavo slik in čarovnik za korake za izdelavo slike, ki je primerna za ustvarjanje visokokakovostnih šivov za vezenje.

Uporabite spodnji gumb Prenesi, da namestite brezplačno 30-dnevno demo različico (nakup ni potreben). V poskusnem obdobju demo različite ne posodabljate!

Program je možno dobiti v angleškem ali nemškem jeziku!

Prenesi 30 dnevno demo različico (nakup ni potreben):

Prenesi program za vezenje: SewArt – angleščina

SewArt ponuja podporo za nekatere druge jezike razen angleščine. Če želite uporabljati to jezikovno podporo, prenesite ustrezne jezikovne datoteke s spodnjih povezav in jih shranite v mapo S&S Computing / SewArt. Odprite SewArt in kliknite postavko v meniju z možnostmi Language Support in tam izberite želeni jezik.

Prenesi dodatek – jezik: SewArt – nemščina

Če se po 30 dnevnem roku odločite za nakup enostavno dodajte izdelek v košarico in zaključite nakup. Po prejemu plačila (ni možno plačilo po povzetju) vam v roku 24 ur od nakupa pošljemo kodo za registracijo popolnoma delujočega programa z možnostjo posodabljanja.

Prenesite priročnik za več podrobnosti o številnih funkcijah, ki so na voljo v SewArt.

Prenesi navodila: SewArt-Navodila

Funkcije programa:

  • Bere rastrske ali vektorske slike (podprti vhodni formati vključujejo * .bmp, * .png, * .jpg, * .gif, * .svg, * .wmf in * .emf)
  • Dovoli, da se slike v drugih (nepodprtih) oblikah datotek prilepijo v delovni prostor SewArt
  • Pretvori slike v visokokakovostne datoteke za vezenje
  • Podpira izhodne formate datotek za vezenje, vključno z Brother (c) * .pes, Tajima (c) * .dst, Janome (c) * .jef, Melco (c) * .exp, Viking (c) * .hus New Pfaff (c) * .vip, Viking SE (c) * .vp3 in Singer (c) * .xxx (te lahko pretvori SewWhat-Pro ali drugi urejevalci vezenin v več različnih oblik datotek za vezenje, ki so združljive z večino domačih in komercialnih stroji)
  • Vsebuje orodja za obdelavo slik za pretvarjanje slik v barvne, zglajene slike, primerne za digitalizacijo
  • Vključuje različne vzorčke, ki jih je mogoče uporabiti za šivanje posameznih regij slike
  • Podpira možnosti samodejnega digitalizacije in ročno digitalizacijo, da bi uporabniku zagotovili pomemben nadzor nad postopkom digitalizacije

Uvod:

Pomoč, ki je priložena SewArtu, vsebuje mini tutorial, ki opisuje korake, potrebne za nalaganje vhodnih slikovnih datotek in pretvorbo v datoteke za vezenje. Ko odprete program SewArt z dvoklikom ikone na namizju, kliknite element menija Pomoč / Teme pomoči. Odprla se bo glavna stran s pomočjo za začetek, ki predstavlja navodila za uporabo po korakih za uporabo različnih funkcij programa SewArt.

V SewArtu je na voljo več orodij za obdelavo slik. V mnogih primerih jih boste morali uporabiti, da zmanjšate barvno vsebino in zgladite slikovno datoteko, preden jo lahko prišijete. Običajno so grafične slike že dovolj gladke, da jih je mogoče takoj prišiti, zato predstavljajo dober nabor slik za začetek uporabe digitalizacijskih funkcij SewArt.

Ko dobimo ustrezno sliko, vnesemo način samodejnega digitalizacije Šivanje s klikom na gumb Orodna vrstica Pretvori (ikona šivalnega stroja). V tem je predstavljena orodna vrstica za šivanje, iz katere lahko izbirate zapolnitev vzorcev, kote šivov itd. Na tej orodni vrstici so na voljo možnosti za samodejno digitalizacijo celotne slike ali samo ene barve ali ročno šivanje vsake barve na sliki.

Spodaj je slikovna slika, ki je bila prišita s programom SewArt z uporabo privzetega polnjenja vzorca. Teksturirano polnjenje se pokaže, ko je slika pretvorjena (prišita) v kodre. V tem primeru je postopek pretvorbe trajal manj kot 5 minut. Zapletenejše slike bodo trajale dlje in bodo pred izdelavo datoteke za vezenje zahtevale uporabo orodij za pretvorbo slik.

saapple - 3

Video navodila za uporabo programa za vezenje SewArt najdete: YouTube – video navodila SewArt

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SewArt Embroidery Digitizer”