Tačka za prostoročno šivanje – vezenje

(1 mnenje stranke)

11,50 

Na zalogi

Opis

Tačka za prostoročno šivanje – vezenje 7mm

Tačka za prostoročno šivanje – vezenje 7mm je primerna za gospodinjske šivalne stroje, pri katerih imate možnost umika transportnih zobcev v spodnji položaj in  je širina šiva lahko do 7mm!

S pomočjo te tačke boste sami, lastnoročno, ustvarili svoje kreacije in motive. Uporaba je enostavna in preprosta, kot bi slikali ali risali po tekstilu. Z malo domišljije lahko naredite prave, čisto svoje unikatne izdelke.

Pozor: ob uporabi te tačke je potrebno transportne zobce pospraviti oz. potopiti v spodnji položaj. Blago morate ob šivanju voditi sami, lastnoročno! Izbira vboda mora biti nastavljena na ravni šiv!

Primerna je za uporabo na gospodinjskih šivalnih strojih, s 7mm šivom, na katerih lahko umaknete transportne zobce. To so na primer modeli naslednjih gospodinjskih strojev:

Carina Premium Silver, Carina Professional, Carina Evolution, Carina Comfort 40, Veritas Alina, Veritas Amelia, Carina R-Evolution…

 

tacka za prostorocno sivanje vezenje 2 - 1tacka za prostorocno sivanje vezenje - 3 tacka za prostorocno sivanje vezenje 3 - 5

1 mnenje za Tačka za prostoročno šivanje – vezenje

  1. IRENA

    ok

Podaj mnenje