Pripomoček za šivanje jeansa, debelejših materialov

(2 mnenji strank)

4,90 

Na zalogi

Opis

Pripomoček za šivanje jeansa, debelejših materialov

Pripomoček za šivanje jeansa, debelejših materialov ali za šivanje čez več plasti in odebeljene robove npr.

Uporabljajte ta pripomoček za šivanje preko debelejših robov za uravnavanje višine tačke in si z njim oljašajte delo, ki vas zna včasih spravljati ob živce. Še posebej, ko je na primer potrebno šivati čez kakšne zadebeljene dele jeansa pri kavbojkah in podobne zadeve. Pripomoček je na eni strani debelejši, na drugi tanjši, torej ga uporabite glede na debelino materiala.

Ta pripomoček za šivanje pa je uporaben še na več načinov:

  • uporabite ga namesto tačke za šivanje gumbov – ko želite prišiti gumb, tudi za prišivanje gumba”na vrat”, ko podstavite pod gumb debelejšo stran pripomočka.
  • uporabite ga tudi za lažjo menjavo igle na stroju. Iglo vstavite v zato namenjeno luknjico, ki jo najdete na pripomočku in jo s pomočjo tega pripomočka nato namestite oziroma odstranite v/iz držala igle na šivalnem stroju.

Namig:

Ta pripomoček je že priložen med dodatno opremo, ki jo dobite ob nakupu pri šivalnem stroju Bagat Safir, prav tako je ob nakupu že priložen pri mnogo modelih šivalnih strojev znamk Husqvarna Viking in Pfaff.

Pripomoček za šivanje jeansa, debelejših materialov Pripomoček za šivanje jeansa, debelejših materialovPripomoček za šivanje jeansa, debelejših materialov

2 mnenji za Pripomoček za šivanje jeansa, debelejših materialov

  1. Bojana F.

    zanimiv pripomoček

  2. MINKA

    Super pripomoček

Podaj mnenje