SULKY STARTER KIT KPL STABILIZATORJEV

(3 mnenja strank)

19,90 

Na zalogi

Opis

SULKY STARTER KIT KPL STABILIZATORJEV

Sulky starter kit kpl stabilizatorjev oziroma podlog za vezenje in šivanje, ki vsebuje tudi brošuro (angl.), ki vam bo pomagala raziskati različne vrste stabilizatorjev, ki jih boste uporabili za svoje kreativne projekte. Dobili boste podrobne opise izdelkov-stabilizatorjev z natančno sestavo za vsak stabilizator.

S kompletom različnih stabilizatorjev imate možnost, da z njihovo uporabo preverite, kako pravilno uporabljati naše stabilizatorje in kateri stabilizator je najprimernejši za vaš kreativni projekt “Naredi sam”.

Stabilizatorji niso primerni samo za klasično strojno vezenje, temveč so tudi v veliko pomoč pri številnih drugih šivalnih projektih.

Komplet vsebuje 15 različnih vzorcev različno velikih kosov stabilizatorjev, ki so primerni za uporabo na različnih materialih, od tanjših do debelejših, od navadnega bombaža do raztegljivih materialov. Sami spoznajte, kateri vam bo najbolj odgovarjal za vaš izdelek in se na podlagi izkušnje tako odločite za nakup.

Več o načinu in primernosti uporabe različnih stabilizatorjev si lahko ogledate tudi v naši kategoriji Stabilizatorji pri vsakem posameznem artiklu.

 

Top izbira:

Šivalno-vezilni stroj Pfaff Creative 1.5

Šivalno-vezilni stroj Husqvarna Viking Designer Jade 35

3 mnenja za SULKY STARTER KIT KPL STABILIZATORJEV

4,7
Based on 3 reviews
5 zvezdic
66
66%
4 zvezdice
33
33%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
 1. Sandra Ž. (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Dodana bi lahko bila navodila v slovenščini

  (0) (0)
 2. DARJA (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  super

  (0) (0)
 3. Nataša Ž. (preverjena stranka)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  V paketu jih je veliko, priložena so navodila , ki so sicer v angleščini. Tako lahko preizkušaš kateri stabilizator najbolj ustreza tebi in tvojemu vezalnemu stroju.

  (0) (0)
Podaj mnenje
Independently verified
524 reviews