šivalni stroj Pfaff Expression 710

1.299,00 

šivalni stroj Pfaff Expression 710

Opis

Šivalni stroj Pfaff  Expression 710

Pustite se zapeljati – v popolnoma nov razburljiv svet šivanja in quilting tehnike, s šivalnim strojem Pfaff Expression 710! Expression linija ™ prinaša svež zrak v vaš šivalni atelje. Veselite se popolnoma novega, po videzu nenavadnega šivalnega stroja. Elegantne funkcije v skladu z najsodobnejšim dizajnom: prav zato nosi nov šivalni stroj PFAFF® Expression ™ 710 takšno ime!

Iščete nove, ustvarjalne ideje, vrhunsko udobje pri šivanju, enostavno upravljanje in najnovejšo tehnologijo? Inovativna linija PFAFF® expression ™ vam ponuja vse v enem.
Že na prvi pogled je jasno, da je izjemen dizajn nezamenljiv in značilen za PFAFF®. Zahvaljujoč izključnim prednostim izdelka, je obogatitev za novo generacijo šivalnih strojev PFAFF®!

 

Velik barvni zaslon na dotik, visoke ločljivosti!

Šivi so prikazani v originalni velikosti na barvnem zaslonu na dotik, na katerem dobite vse pomembne informacije o izbranem šivu.
• Grafični uporabniški vmesnik je posebej prilagojen vašim potrebam za šivanje.
• Zaslon QVGA 3,5 “(70 x 53 mm)
• Resolucija 320×240

Nastavitve, možnosti in informacije o šivu si lahko ogledate na zaslonu, vsi šivi pa so prikazani v njihovi dejanski velikosti – preprosto in uporabniku prijazno. Na displayu se vam pravočasno prikaže tudi opozorilo, da vam bo zmanjkalo spodnje niti!

 

Original IDT™ Sistem

Integrirani dvojni sistem podajanja zgornje plasti blaga je odličen pripomoček pri šivanju zelo občutljivih tankih ali izredno debelih materialov. IDT Sistem preprečuje zamikanje materialov, nabiranje in občutno pomaga pri šivanju več plasti skupaj oziroma pri debelih, težjih materialih kot je umetno usnje, tudi enostavno šivanje več plasti jeansa!

Dodatna tačka (IDT) je vseskozi pripravljena pomagati pri šivanju kateregakoli materiala. Brez dodatne montaže; enostavno se priključi in že lahko pričnete s šivanjem.

Brošura v angleškem jeziku o prednostih ekskluzivnega patenta IDT:

IDT-brochure-EN (1)

Izredno velika delovna površina

Z 250 mm veliko šivalno površino desno od igle imate veliko prostora za šivanje tudi za vse večje projekte šivanja, kot so npr. odeje in podobno!

 

Velika izbira različnih programov šivanja

Na voljo je 247 različnih vbodov v 7 kategorijah, mnogi dekorativni šivi širine do 9 mm. Izbirate lahko med tremi različnimi pisavami (male in velike črke), prilagodljiva gostota vbodov, zrcaljenje, šivanje z dvojno iglo, zatrjevanje šivov, shranjevanje vaših (do 99 vbodov) posebnih kombinacij šivov ali motivov (30 spominskih mest)! Prav tako imate na voljo 8 različnih popolnoma avtomatskih gumbnic!

Vgrajeno (programirano) je varovalo za omejitev širine vboda, kar pomeni da igla ostane v sredinski poziciji za šiv, varovalo pa onemogoči, da bi igla nenadzorovano udarila v tačko ali vbodno ploščo !

S preglednico vbodov prikazano na pokrovu stroja imate vedno dober direkten pregled!

Preglednica vbodov:

stichuebersicht_expression_710_720

 

LED svetleča površina za šivanje

Izpopolnjena, revolucionarna, nova svetlobna tehnologija. Izjemno enakomerna osvetlitev šivalne površine.

 

Prostoročno šivanje – vezenje – krpanje

Pustite vaši domišljiji prosto pot in ustvarite svoje unikatne izdelke! Posebna Sensormatic tačka 6A za prostoročno vezenje ali krpanje je priložena v paketu! Transportne zobce pa lahko enostavno “potopite” s premikom tipke na sprednji strani stroja!

 

Pozicija igle

S pritiskom na gumb (igla gor/dol) možnost dviga tačke, ko je igla v najnižjem položaju, da lahko nemoteno poravnate blago, brez da vam zdrsne iz področja šivanja! Prav tako je na voljo dodatnih 37 pozicij igle, uporabnih pri natančnem šivanju na robovih, pri šivanju zadrg in paspuliranju.

Elektronska napetost niti

Napetost niti je elektronsko nastavljena, za optimalne šive!

Start/stop funkcija

Za šivanje brez stopalke, primerno za šivanje dolgih dekorativnih vzorcev in gumbnic.

Druge lastnosti stroja:

Vgrajen je avtomatski vdevalec niti, na voljo je avtomatski odrez niti, hitrost šivanja je nastavljiva, spodnje vretence se lahko navija preko igle. Najnovejši program in nadgradnjo programa si lahko enostavno prenesete iz interneta s pomočjo USB ključka!

V paketu prejmete:

ŠIVALNE TAČKE:
Univerzalna tačka za šivanje za sistem IDT ™ -System
Tačka za dekorativne šive za sistem IDT ™
Navadna tačka za dekorativne šive
Tačka za slepi šiv 3 za sistem IDT ™
Tačka za zadrgo 4 za sistem IDT ™
Sensormatic tačka za gumbnice 5A
Sensormatic tačka za quilting / prešivanje 6A
Tačka za patchwork in Quilt 1/4″

DRUGA DODATNA OPREMA:

Mrežica za sukanec
Vretenca (5)
Podložka iz filca
Izvijač za vbodno ploščo
Večnamensko orodje
Pokrov – držalo za sukanec, velik (2x)
Pokrov – držalo za sukanec, majhno
Paralica in ščetka (v enem)
Pripomoček za napeljevanje
Dodatni pokrov-držalo za sukanec srednji

Pisalo za LED display, Micro krpica, Pedalka, Napajalni kabel, Igle, Trd pokrov stroja

Garancija: 36 mesecev (fizične osebe),

                      12 mesecev pravne osebe (vključno S.P.)

Katalog:

expression_710_DE

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “šivalni stroj Pfaff Expression 710”
Translate »