Topaz50_1

VEZILNI MOTIVI – brezplačno – motivi za vezenje

Vezilni motivi – brezplačno

Pripravili smo povezave do brezplačnih vezilnih motivov:

1. Embroideres.com

Obožujem nalaganje z embroideres.com. Kadar koli lahko prenesete neomejeno količino brezplačnih vzorcev vezenja in njihov izbor je obsežen. Poleg tega ni potrebe po registraciji za račun ali dajanju osebnih podatkov. Obstaja veliko, veliko popolnoma brezplačnih modelov vezenin, nato pa obstajajo tudi vzorci vezenin, ki so brezplačni z nakupom. Večina modelov vključuje tudi diagram barv niti.

Če brskate po posebej tematskem dizajnu, lahko uporabite funkcijo iskanja ali brskate po kategorijah brezplačnih modelov. Priljubljeni modeli bodo imeli več pregledov, zato lahko preverite, ali so drugi uporabniki sestavili modele pred vami, s čimer boste dobili idejo o kakovosti. Ker so različni digitalizatorji predložili modele, preverite preglede ali izvedite preizkusni izrez, preden naredite svoj projekt.

2. EmbroideryDesigns.com

3. Ann the Gran

To je novo spletno mesto, katero smo  pravkar našli in vsebuje tudi brezplačne modele vezenja. Številni oblikovalci (katerih osebna spletna mesta sem naštela tukaj (Bunnycup Embroidery in Oma’s Place, na primer) svoje izdelke prodajajo tudi v Oregon Patchworks. Brezplačni modeli so vzorčniki vsakega oblikovalca, tako da lahko dobite idejo o kakovosti dela. Če če kliknete po spletnem mestu, boste našli veliko odličnih stvari!

Če od njih kupite modele, to odklene še več brezplačnih vzorcev strojnega vezenja! Če prenesete brezplačne vzorčevalnike, imate omejitev 10 prenosov vsakih 24 ur.

Če želite prenesti modele, morate ustvariti račun, ki zahteva dostojno količino osebnih podatkov. Obstaja tudi območje samo za člane z več brezplačnimi modeli, vendar do njih lahko dostopate šele, ko se naročite na njihova glasila. Če se naročite na njihova glasila, imate dostop do njihovega brezplačnega petkovega prenosa vezenin!

5. Bunnycup Embroidery

6. Daily Embroidery

7. Oma’s Place

Oma’s Place ima veliko, veliko neverjetnih modelov vezenin za nakup in dober, sezonsko posodobljen odsek brezplačnih modelov. Njene preproge so tako prikupne!

Za prenos morate navesti e-poštni naslov ter ime in priimek za vsak prenos. Prijava na njeno glasilo ni obvezna. Vendar sem ugotovil, da ima glasilo res dobra priporočila in me včasih prepriča, da ne morem živeti brez modelov, za katere nisem niti vedel, da jih potrebujem, dokler jih nisem videl v mapi »Prejeto«!

Datoteke so stisnjene, kar pomeni, da jih boste morali izvleči. Vsak prenos vsebuje informacije o avtorskih pravicah, ki so dokaj podobne tistim na večini teh drugih spletnih mest za vezenje.

8. Kreative Kiwi Embroidery

10. Embroider This!

11. Falcon Embroidery

To spletno mesto za vezenje smo odkrili pred kratkim in si ure in ure prenašali vse res čudovite brezplačne modele. Zasnove so zelo unikatne in umetniške ter stvari, za katere sploh ne bi pomislila, da jih potrebujem! Poleg tega, če se prijavite za njihovo e-poštno glasilo, vas bodo vsak dan opozorili, da se morate vrniti in prenesti brezplačno obliko dneva.

Najboljše šivalno-vezilne ali vezilne stroje pa dobite na spodnji povezavi:

12. ŠIVALNO – VEZILNI STROJI

13. PROGRAMI ZA SAMOSTOJNO USTVARJANJE LASTNIH VEZILNIH KREACIJ (PROGRAMI ZA VEZENJE)