singer-se300-review-1024x769

Singer legacy se300 šivalno-vezilni stroj

Singer legacy se300 šivalno-vezilni stroj

Poiskati šivalni stroj, ki ima vse, kar potrebujete, je lahko izziv, vendar smo tu, da razčlenimo vse dobre in slabe strani vaših najboljših kandidatov.

Danes ocenjujemo šivalno-vezilni stroj Singer Legacy SE300.

Z 250 vgrajenimi šivi, LCD-zaslonom na dotik in izredno velikim delovnim prostorom.

Šivalno-vezilni stroj Singer Legacy SE300 –  podrobnosti:

Singer Legacy SE300 je naprednega videza s tehnologijo, ki prepriča še tako zahtevnega kupca (LCD zaslon na dotik, samodejni odrez niti,…)

Podjetje Singer, ki sta ga leta 1851 ustanovila Isaac Merritt Singer in Edward Clark v New Yorku, je postal “eden vodilnih svetovnih prodajalcev šivalnih strojev”.

Ustvarili so prvi prenosni stroj na svetu, cik-cak stroj in enega prvih računalniških strojev.

Lastnosti: 

250 vgrajenih šivov – Legacy SE300 lahko z 250 vgrajenimi šivi naredi skoraj vse. Ima osnovne šive, pa tudi okrasne, cik-cak, raztezne in celo gumbe.

Ne glede na to, ali popravljate oblačila ali ustvarjate obsežen projekt, Legacy SE300 bo temu kos.

Avtomatski vdevalec niti

LCD zaslon na dotik

Singer Legacy lahko skoraj v celoti upravljate prek LCD zaslona na dotik. Tam izberete šive, širino šiva, modele vezenja in vse druge nastavitve.

Za izbiro morate pritisniti samo na zaslon – in že ste pripravljeni!

USB ključ

Legacy ima tudi USB ključ, ki vam omogoča shranjevanje modelov iz računalnika v napravo.

Ni potrebe po priključnem kablu; informacije ali vzorec lahko prinesete neposredno na šivalni stroj. To vam omogoča večjo svobodo pri ustvarjanju modelov ali uporabi funkcije vezenja.

Brezplačna programska oprema

S strojem dobite tudi brezplačno programsko opremo, katero si prenesete preko uradne strani Singer.

Dodatno delovno območje

Obroč je velikosti 250 x 160 mm in je zasnovan tako, da sprejme velike vezenine (zelo pomembno pri večjih projektih kot je šivanje vezenin na odeje,..).

Osvetlitev

Za tiste, ki delate v zatemnjenem prostoru ali celo ponoči, ima ta šivalni stroj vgrajene tri LED luči, tako vam ni potrebno obremenjevati oči.

Prednosti:
Ta stroj je z 250 šivi neverjetno vsestranski. Uporabniki so uživali v številnih možnostih, katere ponuja stroj. Še profesionalci so bili presenečeni nad delovanjem in možnosti, katere ponuja.

Ta stroj ima tako veliko možnosti, da je popoln spremljevalec za rast vaše ustvarjalnosti in domišljije. Svoje veščine boste lahko razvijali tudi z novimi projekti.

Enostaven za uporabo in nastavitev

Šivalni stroj Singer je zelo enostaven za uporabo. Z LCD-zaslonom na dotik lahko s pritiskom prsta premikate med različnimi nastavitvami ali možnostmi.

Naprava nudi vse posebne podrobnosti, ki jih potrebujete, tako da lahko samo vodite tkanino. Singer je naredil ta šivalni stroj zelo uporabniku prijazen.

Če še nikoli niste uporabljali Singerja, vam ni treba skrbeti, da ga ne bi osvojili, takoj ko boste sedli za stroj boste spoznali zakaj je Singer št. 1.

Gladko in tiho delovanje

Ne bo vam treba skrbeti, kam boste postavili ta stroj, ali pa boste morali šivanje omejiti na dnevni čas, da ne boste zbudili družine ali sostanovalcev.

Kupci so poročali, da ta naprava deluje tiho, tako da lahko poslušate glasbo ali se pogovarjate, ne da bi vas stroj preglasil.

Vzdržljiv in trpežen

Ko že govorimo o težkih strojih, so stroji Singer znani po tem, da so trajni in dolgotrajni. Ta stroj tehta manj kot dvajset kilogramov, zato bo močan, a boste ga lahko tudi premikali.

Pomanjkljivosti

Ni za začetnike – To morda ni najboljši šivalni stroj za začetnike. Število možnosti bi lahko začetnike zmedlo, zato si naj začetniki raje izberejo bolj enostaven šivalni stroj.,

Glede na to je ta Legacy SE300 zagotovo namenjen tistim, ki šivajo in so prepričani v svoje sposobnosti.

Cena

Da ne bo pomote – to je drag stroj. Računalniški šivalni stroji so običajno dražji od mehanskih in to ni izjema.

Po pregledu vseh pozitivnih in negativnih strani priporočamo šivalno-vezilni stroj Singer Legacy SE300.

Z vsemi šivi, osvetlitvijo in enostavno postavitvijo je malo razlogov, da ga ne bi imeli radi. Cena je lahko edino veliko vprašanje. Če si ga lahko privoščite, ste prepričani, da gre za visokokakovostno naložbo.

Nakup: Singer Legacy SE300