šivalni stroji Veritas

Kateri šivalni stroj?

Na uporabnost stroja vplivajo tako njegove osnovne lastnosti kot opremljenost z dodatki.

Stroji so lahko elektronski, z zaslonom na dotik, ali mehanski z navadnimi gumbi. Medtem ko smo pri mehanskih izvedbah nekoliko omejeni pri izbiri programov, saj nekatere ne dopuščajo niti variacije dolžine in širine šivov, pa omogočajo elektronski stroji precej širši nabor šivov in njihovih kombinacij in variacij.

Zato so osnovni modeli strojev predvideni za začetnike in tiste, ki želijo uporabljati stroj zgolj za enostavno šivanje, in so cenovno dostopnejši.

Osnovni modeli Veritas šivalnih strojev:

  1. Veritas Janis: osnovni model – primeren za otroke

2. Veritas Sarah : osnovni model – primeren za vsakodnevno uporabo v gospodinjstvo (krajšanje hlač, šivanje nezahtevnih izdelkov, zaves,…)

Šivalni stroji za zahtevnejše kupce imajo posebno izvlečno ploščo, na kateri so s sliko predstavljeni vsi šivi, ki so na voljo, da lažje izberemo program šivanja. Tudi gumb za začetek in ustavitev šivanja je privilegij dražjih modelov, čeprav je funkcija zelo primerna tudi za začetnike in bi bila dobrodošla tudi pri osnovnih modelih.

  1. Veritas Niki in Greta: za srednje zahtevne uporabnice – močen motor za debelejše materiale in zahtevnejše projekte

Šivalni stroji za zahtevnejše uporabnike z veliko dekorativnimi šivi, da bo ustvarjanje še bolj lahko in zanimivo.

  1. Veritas Camille in Romy

Za zelo zahtevne uporabnike, ki hočejo popoln nadzor nad šivalnim strojem. Prilagodljiva hitrost, veliko dekorativnih šivov, računalniško voden šivalni stroji s funkcijami, ki bodo očarale še tako zahtevne mojstrice in mojstre.

  1. Veritas Amelia, Bessie

Šivalni stroji za najzahtevnejše uporabnike z LCD zaslonom občutljivim na dotik, velika izbira dekorativnih šivov, interaktivnimi vodiči šivanja.

  1. Veritas Carmen