Akcija!
-27%

šivalno vezilni stroj VERITAS FLORENCE

1.099,00  799,90 

Šivalno vezilni stroj Veritas Florence, spoznajte enostaven in sodoben vstop v čudovit svet vezenja in šivanja in očaral vas bo!

Opis

Šivalno vezilni stroj VERITAS FLORENCE

Naš šivalno vezilni stroj VERITAS Florence vam bo pokazal, kako enostaven je vstop v svet vezenja: intuitivno ali najsodobnejše: prek aplikacije.

+ BREZPLAČEN PROGRAM ZA LASTNO USTVARJANJE VZORCEV ZA VEZENJE (Creativity EZ Design) v vrednosti 199.90 eur +100 brezplačnih vzorcev za vezenje

Poglejte: Program EZ Design

Prenesi : Brezplačni vezilni vzorci.pdf

Šivanje lastnih oblačil in izdelkov pomeni ne doseči običajnega, temveč dati vrednost posebnemu, edinstvenemu. In to je tako enostavno s tehniko vezenja- če lahko računamo na podporo šivalno vezilnega stroja kot je VERITAS Florence. Z njeno pomočjo skoraj popolnoma samodejno dosežemo izjemen rezultat. Inovativno, preprosto za uporabo s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom! V vsakem trenutku pričara domiselne vzorce s posameznimi sporočili, ki izražajo vašo osebnost. VERITAS Florence tudi šiva visokokakovostno  in z lahkoto.

Dober nasvet – z enim prstom
Pametni telefoni in tablični računalniki so danes sestavni del vsakdana in naš stalni spremljevalec. VERITAS Florence lahko v načinu vezenja v celoti upravljate tudi prek brezplačne aplikacije in povezave Wi-Fi.

Prenos programa MyPatterns za pametne telefone ali tablice:

Predloge za vezenje lahko izberete prek aplikacije – tudi prenesete prek interneta. Na velikem zaslonu jih lahko intuitivno spreminjamo s prstom, večamo, manjšamo, obračamo, prestavljamo ali tudi dopolnjujemo vzorec. Nato s pritiskom s prstom pošljite v stroj – ostalo gre skoraj samo. Izberemo sukanec, ki ga bomo uporabili, ga napeljemo in začnemo! Če je potrebno menjati barvo sukanca, aplikacija tudi jasno navaja, katere barva je na vrsti.

Veliko slik – in več kot 1000 besed
Posamezno sporočilo? Dober pregovor? Ime ljubljene osebe? Okrašeno s poudarjnim motivom? Kakovostno vezenje daje vsakemu oblačilu, vsaki blazini ali zavesi unikatni izgled. S šivalno vezilnim strojem VERITAS Florence lahko vsakdo zlahka doseže odlične rezultate.

V aplikaciji je že shranjenih 100 slik(motivov) kot predloge za vezenje. Na voljo sta tudi dve različni pisavi, za imena in besedila, ki jih po želji lahko spremenite in obarvate. Sanje o vezenju postajajo danes resničnost!

Udobje na vsakem koraku!

Ni samo aplikacija za upravljanje tista, ki prinaša udobje pri  VERITAS Florence. Tudi sicer se ta stroj za šivanje in vezenje lahko pohvali s številnimi praktičnimi lastnostmi.

Pri napeljevanju sukanca vam pomaga vgrajen vdevalec nit, kar je še posebej koristno pri pogostih spremembah barve sukanca, kot je to primer pri zapletenih motivih vezenja. Zatrjevanje šiva na koncu in odrezovanje niti se izvajata tudi samodejno s pritiskom na gumb. Z gumbom za zagon / zaustavitev lahko celoten postopek šivanja ali vezenja udobno upravljate s samo enim premikom roke.

Odlične ideje – v vsakem pogledu

Stroj za šivanje in vezenje, kot je VERITAS Florence, vam daje priložnost, da presežete meje kreativnosti. Imate v mislih poseben vzorec? S pomočjo aplikacije in enote za vezenje se to spremeni v barvito resničnost.

Dva vezilna obroča različnih velikosti, ki sta priložena, vam pomagata pri učinkovitem delu. Od majhnih okraskov ali modnih etiket do obsežnih slik, vse to postane resničnost. Od drobnih majic do težkih brisač, s pomočjo stabilizatorjev  in prave sukance za vezenje lahko polepšate skoraj katero koli tkanino z vašim osebnim najljubšim motivom.

Vsestransko spremenljiva – kot vaše ideje

Veritas Florence ne samo da pokaže svoje prednosti pri vezenju, ampak je tudi vaš ustvarjalni partner v celotnem ustvarjalnem procesu. Ko odstranite vezilno enoto, se razkrije popoln šivalni stroj, ki je sodoben v vsakem pogledu.

Izbirate lahko med več kot 120 različnimi vrstami šivov – jasno predstavljenimi na raztegljivi kartici šivov, ki jih priročno izberete s pritiskom na tipke. Širina in dolžina šiva sta neskončno nastavljiva, tako da vaša ustvarjalna svoboda ne pozna meja. In šivanje gumbnic je zahvaljujoč 1-stopenjski avtomatiki prava otroška igra!

V veliko pomoč vam bo seveda tudi rokavnik!

Dodana osnovna oprema – vse kar potrebujete na dosegu roke!

Ne glede na vašo ideje vam VERITAS Florence ponuja pravo dodatno opremo, s katero začnete takoj. Obseg dobave poleg univerzalne tačke za šivanje vključuje še sedem dodatnih tačk (za zadrge, gumbnice, satin tačka, za gumbe, za obšivanje robov/overlock, za slepi šiv, za vezenje/krpanje), ki jih lahko hitro in enostavno menjate. Torej bo šivanje gumba, pritrditev zadrge ali overlock šivov postalo čisti užitek.

Kakovostna ponudba igel pa zagotovo vključuje tudi pravo iglo za vaš sanjski projekt.

Ekskluzivni dodatki za hiter začetek

Veritas Florence ima ekskluziven komplet dodatkov, ki vključuje vse potrebno za takojšenj užitek in veselje pri vezenju – brezplačno!

Brez čakanja – začnite takoj!

10 delni set sukancev za vezenje!

4 različni vzorci stabilizatorjev

1x pinceta + 1x škarjice za odrez nitk pri vezenju

Priložena sta tudi dva obroča za vezenje (120x180mm in 50x70mm) ter DVD z navodili.

Vse to in še več dodatnega pribora je priloženo stroju ob nakupu!

Garancija:

fizične osebe 5 let

pravne osebe (tudi S.P) 1 leto

Veritas Florence:

Program EZ Design:

 

Dodatne informacije

EAN

7640105924639

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “šivalno vezilni stroj VERITAS FLORENCE”
Translate »