Carina Creativ set

(1 mnenje stranke)

39,90 

Carina set za ustvarjanje, dodatek vašemu šivalnemu stroju za kreativno ustvarjanje!

Na zalogi

Opis

Carina Creativ set

Predstavljamo vam Carina Creativ set, komplet pripomočkov za vaše kreativno in unikatno ustvarjanje s šivalnim strojem! Podajte se v čudovit svet ustvarjanja z vašim šivalnim strojem in ustvarite zanimive in unikatne kreacije.

Ta set vam omogoča šivanje z različnimi tehnikami šivanja, kot je npr. prostoročno vezenje, nabiranje, šivanje okrasnih vbodov, všivanje vrvic, šivanje aplikacij in podobno. Pustite domišljiji svojo pot in začnite!

 

Zdaj postaja izvirno! V tem kompletu boste našli vse, kar morate vedeti o kreativnem šivanju in tudi prostoročnem vezenju. S tačko za prešivanje / ravni šiv, tačko za šivanje vrvic, tačko za nabiranje, satin prozorno tačko za šivanje aplikacij in tačko za prostoročno vezenje ali krpanje bodo postopki in načini šivanja povsem enostavni, vaši izdelki pa bodo unikatni .

Kompleta 5 igel za prešivanje / quilting in 5 igel za jersey, merilni krojaški/šiviljski meter, 10 magičnih sponk / ščipalk, ki jih uporabite namesto bucik, 10 vretenc in okvir za vezenje vas podpirajo pri vaših idejah za šivanje in vezenje.

Ustvarjalni komplet zaokrožujejo 3-delne knjižice Schmetz igle ABC in brezplačen prenos navodil za šivanje Dawande.

Šivalne tačke in vretenca v tem setu so primerni kot dodatni pripomočki za večino šivalnih strojev, ki imajo hitro natični sistem tačk, kot so npr. modeli znamk Carina, Bagat in podobni.

Bodite ustvarjalni – začnite šivati!

 

Dodatne informacije

Teža 0,45 kg
EAN

4015547584117

1 mnenje za Carina Creativ set

Powered byCusRev
5,0
Based on 1 review
5 zvezdic
100
100%
4 zvezdice
0%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
  1. Jana P.

    Super,edino kar me moti,ni slovenskih navodil.

    (0) (0)
Podaj mnenje
Independently verified
620 reviews