SewWrite Embroidery Lettering and Monogram Editor

49,00 

Opis

SewWrite Embroidery Lettering and Monogram Editor

 

SewWrite (SWR) je programska oprema za ustvarjanje in urejanje visokokakovostnih črk za datoteke za vezenje. Za večjo kakovost uporablja ročno digitalizirane abecede, ki temeljijo na pisavah Windows, in je na voljo s široko paleto tipk. Upoštevane bodo zahteve uporabnikov za dodatne abecede. SewWrite z več kot 70 abecedami in štirimi simboli / dingbat.

Uporabite spodnji gumb Prenesi, da namestite brezplačno 30-dnevno demo različico (nakup ni potreben). V poskusnem obdobju demo različite ne posodabljate!

Program je v angleškem jeziku!

Prenesi 30 dnevno demo različico (nakup ni potreben):

Prenesi program za vezenje: SewWrite – angleščina

Če se po 30 dnevnem roku odločite za nakup enostavno dodajte izdelek v košarico in zaključite nakup. Po prejemu plačila (ni možno plačilo po povzetju) vam v roku 24 ur od nakupa pošljemo kodo za registracijo popolnoma delujočega programa z možnostjo posodabljanja.

Prenesite priročnik za več podrobnosti o številnih funkcijah, ki so na voljo v SewWrite.

Prenesi navodila: SewWrite-Navodila

Ko je SewWrite nameščen v vašem računalniku, lahko odprete meni Pomoč in preberete temo “Uvod” za podrobne informacije o uporabi programske opreme. SewWrite je napisan tako, da ima “videz in občutek” urejevalnika besedil, kar omogoča preprosto ustvarjanje črk za vaše projekte vezenja.
Črke lahko postavimo na različne krivulje in uporabimo izbrane sloge monogramov. Če shranite projekt, bodo črke in oblikovanje shranjene v posebni datoteki swr, ki jo lahko pozneje znova odprete v SewWrite za nadaljnje urejanje. Ustvari se tudi datoteka za vezenje. Izbirajo se lahko različni formati vezenja, vključno z DST, HUS, JEF, PES, VIP in VP3. Iz menija datotek lahko nastavite pot urejevalnika vezenja, tako da se bo, ko se projektna datoteka shrani v program SewWrite, datoteka vezenine samodejno odprla v vaši najljubši programski opremi za urejanje vezenja za nadaljnje urejanje in / ali spajanje z drugimi datotekami vezenja.

Spodaj so prikazane abecede, ki jih dobavlja program SewWrite.

Video navodila za uporabo programa za vezenje SewWrite najdete: YouTube – video navodila SewWrite

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SewWrite Embroidery Lettering and Monogram Editor”
Trust Badge