Set za izdelovanje trakov

(2 mnenji strank)

24,90 

Set za izdelovanje trakov, paspul

Na zalogi

Opis

SET ZA IZDELOVANJE TRAKOV

Set za izdelovanje trakov je odličen pripomoček za izdelovanje različnih širin okrasnih trakov in paspul, ki vam bo zelo olajšal delo. Vsebuje 4 različne velikosti sponk  za trakove, 1 nastavljiva tačka za šivanje trakov, 1 pripomoček – orodje (šilo) za vdevanje trakov in nekaj bucik.

 

Komplet odlikuje enostavna uporaba saj vsebuje tudi precizno orodje – šilo, s pomočjo katerega boste tkanino oz. trak zložili v popolne polovice, ga vdeli v izbrano priloženo sponko in potem zalikali.

Prav tako je setu priložena nastavljiva tačka za šivanje trakov, s katero boste izdelan okrasni trak – paspulo enostavno in kar je najbolj pomembno – enakomerno prišili na vaš izdelek, npr. prt oziroma oblačilo, npr. majico, obleko ipd. Z uporabo teh pripomočkov bodo zaključki in robovi vaših izdelkov dobili profesionalen izgled!

 

Set vsebuje sponke za širine trakov-paspul:

–  6 mm – zelena
–  12 mm – rumena
–  18 mm – rdeča
–  25 mm – modra

Priložena nastavljiva tačka za šivanje trakov je univerzalna, primerna za uporabo na vseh gospodinjskih šivalnih strojih s 7mm šivom, različnih blagovnih znamk, ki imajo hitro vpenjanje/menjavo šivalnih tačk.

$_12 (2)

Priporočamo še nakup kvalitetnega krožnega noža  in namizne rezalne podloge, v kolikor boste sami iz blaga izdelovali takšne trakove oz. paspule.

2 mnenji za Set za izdelovanje trakov

Powered by
4,5
Based on 2 reviews
5 zvezdic
50
50%
4 zvezdice
50
50%
3 zvezdice
0%
2 zvezdici
0%
1 zvezdica
0%
  1. Anka L. (preverjena stranka)

    Za domačo uporabo super

    (0) (0)
  2. MIHAELA (preverjena stranka)

    Se mi je zdelo super še pa nisem sprobala …

    (0) (0)
Podaj mnenje
Independently verified
618 reviews