Magnet

3,90 

Magnetno vodilo za šivalni stroj

Samo še 2 na zalogi

Opis

Magnet

Magnet za pomoč pri šivanju. Z njim bo ravno šivanje zelo enostavno in je primerno malo orodje za začetnike in napredne šivilje. Omogoča vam dodatno podporo za šivanje v ravni črti ali za šivanje v krog.

Uporaba na vseh šivalnih strojih je zelo enostavna. Za namestitev in demontažo ne potrebujete dodatnega orodja. Je močan in bo ostal na mestu, tako da se med šivanjem ne premika. Zdaj lahko v ravnih črtah in ovinkih zašijete popolne enakomerne šive!

Ta pripomoček za šivanje se pogosto uporablja v oblačilni industriji in šivalnih delih v gospodinjstvu, močno izboljša učinkovitost postopka izdelave oblačil in ustreza večini znamk strojev.

Dobra kakovost: Izjemno močan vgrajeni magnet omogoča dobro in hitro namestitev ter demontažo, brez orodja ali vijakov. Material iz nerjavečega jekla, zanesljivo vodilo za nastavitev dodatkov za šiv in šivanje ravnih črt.

Enostaven za uporabo: enostavno ga je namestiti in prilagoditi poljubnemu položaju na kovinski vbodni plošči, enostavno pa ga je tudi odstraniti ali prestaviti.

Lepo darilo: Zelo priročno za uporabo in je praktično darilo za prijatelje, ki radi šivajo. Ta pripomoček vam bo pomagal doseči čudovit šiv vsakič, ko uporabite šivalni stroj.

Paket vključuje: 1 x magnet za šivanje

Slike so simbolične.

$_57 (6) $_57 (7)

Independently verified
620 reviews