Standard univerzalna cikcak tačka 7mm

9,90 

Standard univerzalna cikcak tačka 7mm

Na zalogi

Opis

Standard  univerzalna cikcak tačka 7mm

Standard univerzalna cikcak tačka 7mm je uporabna za skoraj vse gospodinjske šivalne stroje s horizontalnim čolničkom (lovilcem) in s šivom širine do 7mm. Ta tačka je vedno originalno nameščena na vaš šivalni stroj že ob nakupu šivalnega stroja. Uporablja se večinoma za ravni in cik-cak šiv.

Je gibljiva tačka, s pritiskom na črn gumbek ob strani, pa jo lahko po želji, glede na našo tehniko šivanja, tudi začasno fiksiramo. Zaradi te gibljivosti je ta tačka idealna tudi za šivanje čez odebeljene robove, na primer pri kavbojkah in podobno.

Primerna je za gospodinjske šivalne stroje, ki imajo sistem(držalo tačke) za hitro vpenjanje šivalnih tačk in horizontalni čolniček, kot prikazuje slika spodaj.

Ta tačka je primerna za gospodinjske šivalne stroje s 7mm šivom in horizontalnim čolničkom:  Carina (dol.modeli), Veritas, Singer (dol.modeli),  Brother (dol.modeli), Juki (dol.modeli), Toyota (dol.modeli) in tudi nekateri drugi.

Da bo med šivanjem vse skupaj teklo kot “namazano”, pa poskrbite še z uporabo pravih igel, glede na material, ki ga šivate in kvalitetnih sukancev!

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Standard univerzalna cikcak tačka 7mm”
Independently verified
618 reviews