Patchwork tačka z vodilom 1/4″ IDT

24,90 

Patchwork tačka z vodilom 1/4″ IDT za določene modele šivalnih strojev znamke Pfaff, tačka za patchwork in quilting/prešivanje.

Na zalogi

Opis

Patchwork tačka z vodilom 1/4″ IDT

Patchwork tačka z vodilom 1/4″ IDT  za šivalne stroje blagovne znamke Pfaff, z IDT sistemom, za različne modele spodaj naštetih skupin! Zasnovana tako, da vam pomaga doseči 1/4″ (6mm) ali malenkost manj kot 6 mm šiv in je tudi čudovito orodje za šivanje na vrhu. Primerna tudi za šivanje po vrhu/quilting.

Odprtina za iglo v tački je ovalne oblike, kar vam omogoča prilagajanje položaja igle. Za sestavljanje/patchwork premaknite iglo v desno, da zmanjšate dodatek za šiv, v levo pa, da ga povečate. Za šivanje na vrhu uporabite vodilo za natančno pozicioniranje šivov na kocke, oblačila ali dekorativne izdelke za dom.

 

 

Združljivost stroja z naslednjimi modeli šivalnih strojev Pfaff (ki imajo vgrajen IDT system!): B C D E F G J K L

Št. artikla: 821063096

Nasveti za uporabo:

Sestavljanje/patchwork:

Patchwork tačka z vodilom ¼” je zasnovana tako, da vam pomaga doseči ¼” (6 mm) ali malenkost manj kot 6 mm šiv. Odprtina za iglo v tački je ovalne oblike, kar omogoča prilagajanje položaja igle. Razdalja med srednjim položajem igle in vodilom je manjša od ¼” (6 mm).

1. Vstavite to ¼” tačko. Opomba: Ne uporabljajte vbodne plošče, ki je samo za ravne vbode/šive, ko uporabljate tačko Perfect ¼” Foot!

2. Vključite IDT.

3. Izberite ravni šiv.

a. Za 1/4” (6 mm) šiv; nastavite položaj igle en ali dva koraka v levo.

b. Za skromen/manjši šiv kot 1/4”(6mm) izberite sredinski položaj igle ali en korak v desno.

4. Postavite kose blaga z desnimi stranmi skupaj pod tačko, tako da poravnate robove blaga z vodilom na tački.

5. Sešijte kose blaga skupaj, tako da vodite blago tako, da se robovi dotikajo vodila.

6. Pritisnite dodatek za šiv in izmerite blok.

Opomba:

Odvisno od teže/debeline vaše tkanine in sukanca bo morda treba prilagoditi položaj igle, da dosežete želeni dodatek za šiv. Premaknite iglo v desno, da zmanjšate dodatek za šiv, in v levo, da ga povečate. Iglo lahko varno premaknete za tri korake v obe smeri, vendar ne več.

Šivi po vrhu/quilting:

Ta ¼” tačka je čudovita tudi za šivanje po vrhu/quilting. Prilagodite položaj igle in uporabite vodilo, da postavite šiv točno tam, kjer ga želite na blokih, oblačilih ali dekorativnih izdelkih za dom.

1. Vstavite ¼” tačko.

2. Vključite IDT.

3. Izberite ravni šiv, trojni ravni šiv ali lažni ročni šiv za prešivanje. Po potrebi prilagodite položaj igle.

4. Postavite projekt/blago pod tačko tako, da vodilo na tački poteka v jarku šiva ali vzdolž roba blaga. Šivajte.

Opomba:

Rdeče oznake na tački ¼” vam pomagajo poravnati blago, ko začnete šivati, na vogalih in na koncu blaga. Za vse stroje z ročnimi dvigalkami tačk: Ko uporabljate katero od izbirnih tačk za quilting z vodili in šivate z iglo, nastavljeno tako, da se ustavi v spodnjem položaju, je priporočljivo, da tačko dvignete le tako visoko, kot je potrebno za vrtenje. Če tačko dvignete v zelo visok položaj, se lahko držalo igle dotakne vodila na tački. Tačka se lahko premakne, kar povzroči poškodbo igle in/ali tačke.

Mnenja

There are no reviews yet

Bodi prvi ocenjevalec “Patchwork tačka z vodilom 1/4″ IDT”
Independently verified
624 reviews