Veritas Mini parni likalnik

29,90 

Veritas Mini parni likalnik, za odlične in profesionalne končne rezultate pri šivanju je pravzaprav nepogrešljiv pripomoček!

Opis

VERITAS Mini parni likalnik

Za odlične in profesionalne končne rezultate pri šivanju je Veritas mini parni likalnik pravzaprav nepogrešljiv pripomoček!

Pri šivanju je likalnik lahko izredno koristen – če izpolnjuje zelo specifične zahteve. Biti mora majhen in lahek, da ga lahko med postopkom šivanja uporabljate z eno roko. Še vedno močan – in seveda s funkcijo pare. In to je seveda naš mini parni likalnik podjetja VERITAS, ki ga lahko uporabite tudi kot potovalni likalnik!

Vse gre gladko!

Likalna površina je iz nerjavečega jekla in ima premaz proti prijemanju, tako da brez truda in mehko drsi po tkanini. Zaobljen vrh likalnika je idealen tudi za likanje finih detajlov pri šivanju, vezenju, nanašanje občutljivih aplikacij in likanje pri quiltingu, npr.prešitih odej. Likalnik je tako lahek, da ga je mogoče natančno voditi z eno roko.

Izredno hitro vroč!

V samo eni minuti se VERITAS mini likalnik dvigne do delovne temperature. Temperatura se lahko izbere v treh stopnjah, od sintetičnih tkanin do vročih za bombaž. Torej, glajenje šivov v trenutku!

S polno paro

Za svojo velikost VERITAS mini likalnik proizvaja veliko pritiska: funkcija pare je nepogrešljiv pomočnik pri številnih šivalnih opravilih. S pritiskom na gumb se para enakomerno porazdeli po štirih luknjah, tako da je zaradi tega mogoče natančno in gladko sešiti tudi občutljive tkanine.

Specifikacije:

Temperatura pare: 65 – 210 stopinj C

Vrsta likalnika: parni

Priklopna moč: 220-240V / 50-60Hz

Moč likalnika: 343-408 Watt

Teža: 420g

Rezervoar za vodo. 40ml

Likalna površina 73cm3

Velikost: 135x76x79mm

Priloženo: merica za vodo

 

 

Dodatne informacije

Teža3 kg
Dimenzije35 × 15 × 18 cm
EAN

7640105923984

Translate »